Skip to content

Ny daglig leder i GL Prosjektservice og GL Gruppen.

GL Prosjektservice AS og GL Gruppen AS har ansatt Odd-Egil Djøseland som ny daglig leder. Djøseland tiltrer stillingen etter sommeren etter nærmere avtale. Gründer og nåværende daglig leder Terje Lindstrøm går samtidig inn i en ny rolle som markedsansvarlig i GL Prosjektservice.

Odd-Egil Djøseland kommer fra stillingen som daglig leder i Entreprenørforeningen – EBA i Rogaland og Byggopp i Rogaland. Han har tidligere jobbet blant annet som distriktssjef i Kruse Smith Entreprenør på Haugalandet og senere i tilsvarende rolle i Kruse Smith Entreprenør på Østlandet. Han har også arbeidet en periode som regiondirektør i Kruse Smith Eiendom. Han har også vært teknisk sjef for Hetland Boligbyggelag.

– Når valget falt på Odd-Egil Djøseland, er det fordi han har en god kombinasjon av personlige egenskaper, motivasjon, tung bransjeerfaring og ledererfaring.

Djøseland matcher dermed godt GL Prosjektservice og GL Gruppen sine behov og ambisjoner inn i fremtiden, sier styreleder i GL Gruppen Arne Austreid.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å lede GL Prosjektservice og GL Gruppen inn i fremtiden.

Vi er en av de ledende entreprenørene i vårt marked, og er kjent for god kvalitet og dyktige ansatte. Vi har lokale eiere som ønsker vekst og utvikling. Sammen med våre ansatte, styret og eiere ser jeg frem til å få lede utviklingen av selskapet trygt inn i fremtiden, sier Odd-Egil Djøseland i meldingen.

Kontaktinformasjon:
Terje Lindstrøm
Tlf.: 911 96 914

Arne Austreid
Tlf.: 900 77 334

Odd-Egil Djøseland
Tlf.: 905 14 282