Skip to content

Næringsbygg

GL Prosjektservice har oppført en rekke signalbygg for private aktører i Nord Rogaland. Vi er kjent for å sette kundens ønsker i fokus og å løse de aktuelle utfordringer på en innovativ og prisgunstig måte.

Knutsen O AS // OBS Bygg // Ford // MegaFlis // ByggMax // Eidesvik // Shell

Vi satte oss ned med Terje og Sverre i GL Prosjektservice og fortalte dem nøyaktig hvordan vi ville ha bygget. Etter noen timer var mye gjort, og noen uker etter signerte vi alle avtaledokumentene!

Frank Vikingstad, Adm. Dir. Sysco AS

 • 24/7

  Bygget ligger på Rossabø og er et rendyrket kontorbygg. Bygget skal gjennom sitt gjennomtenkte design med lyse, energieffektive og arealoptimaliserte lokaler bidra til både trivsel, kreativitet og motivasjon hos de ansatte.

  Byggherre John Gilbert Helgeland.

 • Breidablikkgaarden

  Et BREEAM Excellent-sertifisert kontorbygg på oppdrag fra Breidablikkgården Eiendom AS ved eiendomsutvikler Olav Sæbø og Magne Sundve . Det første i sitt slag i vår region.

  Breidablikkgården Eiendom AS

 • Kverneland Bil

  Luksusmerkene Jaguar & Land Rover setter høye kvalitetskrav til sine produkter. Det samme gjelder arkitektur, planløsning, materialer og interiør, hos forhandlerne.

  Kverneland Bil Jaguar & Land Rover, i Haugesund

 • Sysco-bygget

  Det 4.000 kvadratmeter store kontorbygget, på Raglamyr, er en perle. Bygget ble ferdigstilt i 2014, men ser like imponerende og moderne ut i dag.

  Byggherre Sysco Eiendom AS